Menu

Трайно обезкосмяване с Алма Лазер

Безболезнена SHR лазерна епилация от Alma Lasers (Израел) - ефикасна технология за трайно обезкосмяване!Лазерна епилация Варна

Повечето мечтаят за трайно обезкосмяване, което прави кожата по-мека и гладка.Предлагаме Ви лесно и бързо решение. Без болка и странични ефекти.

Нов, много по-бърз и ефективен начин за премахване на космите по тялото и лицето се прилага и в България. Става дума за третиране с лазер за епилация, но от ново поколение. За разлика от старите лазери за епилация новият, наречен SHR епилация, действа по-бързо, безболезнен е и резултатите се виждат веднага след първата процедура.


SHR епилация най-ефективна в света технология за обезкосмяване.

Той може да премахва косми от големи участъци, като например от гърбовете на мъжете. Досега това беше трудно начинание, съпроводено с болка и подлагане на десетки процедури. Новата технология е доста по-безболезнена, защото е снабдена с охлаждащо устройство, което изстудява кожата дълбоко независимо дали тя се третира бързо или бавно.  Освен това устройството позволява на медицинския козметик, който ви епилира, да вижда мястото, което обработва. Докато при старите лазери това място обикновено е покрито. Така резултата е доста по-добър.

Още едно предимство на новата технология е, че тя е подходяща за всички типове кожа. Досега най-добре се повлияваха от лазерна епилация светлите кожи. С новият начин на третиране и тъмните кожи също могат да бъдат епилирани гладко.

 

Актуалните цени можете да разгледате в раздела: SHR безболезнена епилация цени

 SHR лазерна епилация мъже трайна епилация срещу подкожни косми

 

 

Facebook Twitter Google+ Pinterest
facebook_page_plugin