Menu

SHR епилация - правилата на 3-те Б

SHR епилация /Alma Lasers/ и правилата на трите "Б" 

SHR епилация – това е удобно, комфортно и надеждно средство за премахване на нежеланото окосмяване в различни зони. Ще забравете за дискомфорта, който е съпроводен при бръснене или болката от кола маска. Благодарение на иновативния метод, премахването на косъмчетата по тялото се провеждат максимално ефективно и абсолютно безболезнено.

-> Безопасност 


Какво прави SHR епилация Alma Lasers безопасна? Загряване на космения фоликул постепенно, с нискоенергийнии светлинни импулси с висока честота на повторенията, води до предпазване от нежелани ефекти и усложнения, което стои в основата на SHR епилация. Процедурите могат да се извършват през всеки годишен сезон.

-> Безболезненост


SHR епилацията е безболезнена. Дори нещо повече – тя е изключително приятна! Така е заради лекото загряване, което се усеща и интензивните движения на специалиста.

-> Бързина


Какво дава на SHR епилация Alma Lasers бързина? Допълнително преимущество на метода SHR е бързината на провеждане на процедурите - зоната от 10х15 см, лазерът обработва средно за 80 секунди.Също така, особен патентован метод за работа в движения – In Motion , изключва пропуските и необработени зони.

Методът SHR позволява лесно и завинаги да се отървете от ненужните косъмчетата на различните участъци по тялото и лицето.

 

Soft Aesthetics - нежния път към красотата
📞 0878 65 18 10; 052/301819
www.aesthetics.fitospa.eu
гр. Варна, ул. Роза 36

 

SHR епилация - Софт Естетикс ВарнаSHR епилация Алма Лазер - Софт Естетикс Варна  

Facebook Twitter Google+ Pinterest
facebook_page_plugin