Menu

Мигли косъм по косъм мнение. Аргументи "за" и "против"

Удължаване на мигли мнение.

Мигли косъм по косъм мнение - аргументи "за" и "против". Какво ли не правят повечето жени за да изглеждат красиво по цяло време на денонощието. Удължават си косите, увеличават си устните, залепват си миглите, пернаментно си рисуват веждите и грим. Но понякога тази красота не изглежда толкова красиво и естествено.

Мигли косъм по косъм мнение - аргументи "за" и "против". Съвременните технологии и методи в бюти индустрията стават все по-съвършени, че понякога е трудно да различиш изкуственото от натуралното. Така и някои от майсторите са се научили да преобразяват околоочните косъмчета по такъв начин, че е много трудно да ги различиш от истинските. Този метод толкова много се е харесал на жените, че неговата популярност е обиколила света. Но въпреки това, все още има дами, които се чудят дали да си сложат миглите и те. 

Модерна тенденция – особеностите на процедурата по поставянето на мигли косъм по косъм. 

Поставяне на мигли косъм по косъм – процедура, която е подходяща за тези жени, които просто нямат време за разкрасителните ритуали сутринта и за тези, които искат съществено да преобразят визията си пред предстоящите събития – сватба, отпуск, празник и т.н. Също така този метод е актуален и дами, които страдат от алергии към  спирала или някои от съставките на декоративната козметика. Първите откриватели на тази процедура са японските специалисти. След, което са последвани от корейските и китайските.

Същността на процедурата се основава на това, че майсторът с помощта на 2 пинцети и специално лепило, слага върху всяка естествена мигличка по една изкуствена. Това е японския метод. Също така съществуват и удължаване на мигли със снопчета, като на всяко ваше косъмче се залепва снопче, състоящо от 2 до 6 миглички.  В качеството на материал се използва косъм от норка или коприна. Също така на пазара навлизат и човешкия косъм. Изкуствените миглички дават огромни възможности за самоизразяване. При избора на подходящата дължина, разположението, извивката и цвета – погледа може да бъде котешки, като на кукла или натурален. Дължините варират от 6 до 15 мм. Като основните цветове са черен и кафяв. Разбира се има и други цветни гами – жълт, зелен, син и т.н. Много интересно стоят и различните им комбинации. Процедурата продължава от 2 до 4 часа, а ефекта се задържа 3-4 седмици. След, което следва корекция.

„ЗА“ поставяне на мигли косъм по косъм

Тази процедура е станала не случайно една от най-любимите на повечето жени по целия свят:

  1. Практичност – след поставянето на мигличките, отпада необходимостта от спирала. Което е много удобно и не хаби драгоценното време за оправяне на очите в добър външен вид. А също така, с изкуствените мигли можете спокойно да отидете на почивка на морето или просто в фитнес зал на тренировка.
  2. Безопасност – по време на процедурата се използва специално хипоалергенно лепило, което няма мирис и не дразни очите.
  3. Натуралност – правилната дължина, дебелина, извивка и начин на разположение предават по-изразителен поглед. Очите стават още по-красиви, а миглите по-дълги.
  4. Промяна на формата – това е метода, който визуално позволява да отвори тесните очи, а на големите да предаде бадемова форма.

„Против“ поставяне на мигли косъм по косъм

  1. Забранено е използването на козметиката, която съдържа масло в състава си. Лепилото, което се използва е мастноразтворимо и се разрушава от мазнина. (В някои от случаите това е плюс ;) ) . Също така забранено е боядисването, търкането и силното мокряне на мигличките.
  2. Не се препоръчва спане с лице върху възглавницата. Това може да ускори процеса за тяхното упадане.
  3. Не се препоръчва и за дами, които носят лещи. Честото слагане и вадене на очната леща, може да ускори процеса за упадането на изкуствената мигла.
  4. След тяхното премахване – собствените ви мигли могат да загубят естествения си външен вид (скъсани, начупени и т.н.). А в някои случаи и съвсем да отпаднат – лош специалист или некачествени материали.

Това са аргументите за и против поставяне на мигли косъм по косъм. Изборът е ваш, дали искате да си сложите миглички или активно да си ги подхранвате.

Ако Ви хареса статия – ще се радвам на Ваш лайк в фейсбук страничката – facebook

А в този линк, можете да видите цени и снимки на процедурата – мигли косъм по косъм варна

И не забравяйте да проверите и за актуалните промоции – промоции варна

Анастасия, мк

Soft Aesthetics – Нежния път към красотата

Гр. Варна, ул. Роза 36

 

Facebook Twitter Google+ Pinterest
facebook_page_plugin