Menu

Епилация за мъже

Лазерна Епилация за мъже - за какво им е необходима?

Безболезнена лазерна епилация за мъже. Мненията за това, че лазерната епилация е само за жени, отдавна е остаряло. Съвременните мъже искат да изглеждат добре не по-малко от жените. Няма нищо странно в това, че и на тях им харесва гладка без окосмяване кожа по тялото. Ако космите стърчат, например от ушите или носа, малко хора биха искали интимен контакт с такъв мъж. Дори, повечето жени се отнасят с негативизъм към окосмяването не само в тези зони, но и по цялото тяло при своите мъже. Не е случайно повечето знаменити мъже са постоянни клиенти на салоните за епилация. Малко са хората, които биха се радвали на тяло покрито с гъста растителност.

Преимущества на трайното обезкосмяване с Алма Лазер

Пинцети, конци, кремове, електрически епилатори, кола маска – видове за премахване на окосмяване са много. Обаче, по правило, повечето мъже се бръснат, което води до много неприятности. Особено ако бръсненето се провежда на нежна и несвикнала към механическото въздействие кожа. Появяват се възпаления и врастнали косъмчета. Ако говорим в по-голям мащаб – например мъжете, които са плувци, бодибилдири, танцьори – задължително трябва да премахват окосмяване по цялото тяло. А това води до стимулиране на растежа на космите и отнема много от времето. Освен това, винаги се иска да изглеждаш добре, но има и случаи, когато косъмчетата се появяват вечер, въпреки че буквално преди няколко часа по време на сутрешните хигиенни процедури постигнахте гладкост, като на бебе.

Тайната на ефективността на лазерна епилация с Алма Лазер.

Ефективен и дългосрочен, а след това и постоянен ефект обусловен на технологичния принцип. Ако бръсненето и другите методи не засягат космения фоликул (дори кола маска, тя не уврежда до такава степен, че да спре да функционирането), епилация с Алма Лазер действа кардинално, с един по-различен начин. Доставя големи количества енергия, но с нисък интензитет. Което означава, че енергията е преминала през тъканта няколко пъти с ниска концентрация на енергия, но голяма честота на повторения (до 10Hz, , т.е. 10 пъти в секунда). Това се доказва и от научни изследвания, че по-бавния, но по-дългия процес на нагряване е значително по-ефективен за трайно обезкосмяване. Още един голям плюс при SHR трайна епилация с Алма Лазер  това е използването на сапфирен накрайник, който охлажда кожата по време на процедурата, правейки я още по-комфортна и приятна Този метод води към това, че след няколко сеанса косъмчетата спират да растат.

По този начин, ако желаете да достигнете гладкостта на кожата, да премахнете окосмяването и да забравите бръсненето – обадете се и си запишете час за безплатна консултация и тест: контакт

Най-търсените зони и цени:

SHR лазерна Епилация за мъже - скули - 25 лв.

SHR лазерна Епилация за мъже - шия - 40 лв.

SHR лазерна Епилация за мъже - гръб - 240 лв.

SHR лазерна Епилация за мъже - гърди - 140 лв.

SHR лазерна Епилация за мъже - корем - 120 лв.

SHR лазерна Епилация за мъже - цели ръце - 180 лв.

Пълна ценова листа на пакети и други зони: Епилация с Алма Лазер цени

SHR лазерна епилация за мъже

Facebook Twitter Google+ Pinterest
facebook_page_plugin