Menu

Лазерна SHR епилация (трайно обезкосмяване) от Алма Лазер

Лазерна епилация Варна (трайно обезкосмяване) с Алма Лазер – бързо, безопасно и безболезнено.

Лазерна епилация Варна SHR с Alma Lasers – най-безопасна и ефективна процедура за трайно обезкосмяване във Варна.

Лазерна Епилация Варна

Лазерна епилация във Варна с Алма Лазер във Варна. Иновация в трайното обезкосмяване. Целогодишно. Безопасно, безболезнено. Процедурата се изпълнява от Медицински козметик. Тел. 0878 65 18 10 Варна, ул. Роза 36

Какво представлява SHR лазерна епилация с Алма Лазер в Софт Естетикс във Варна?

SHR епилация - Super Hair Removal System – нова, клинично тествана и световно успяла система за премахване на нежеланото окосмяване. Съчетава в себе си всичките плюсове на известните методи за епилация, лазерна  и пулсова технология.

След дълги тестове и научни проучвания – израелските учени са успели да достигнат, освен високата ефективност, SHR система практически няма недостатъци. Тя е абсолютно безопасна, безболезнена, не докарва изгаряния или отоци и същевременно дава високи резултати за различни типове косми и кожа.

По какво се различава SHR лазерна епилация с Алма Лазер  от други методи?

Най-важната особеност при SHR лазерна епилация се явява нейната висока ефективност – премахване на различни косми в различни участъци на кожата; технологична иновация и абсолютна безболезненост, а също така и отсъствие на отоци и изгаряния след процедурите.

При традиционните лазерни или IPL епилации се използват кратки импулси (около 200-300 милисекунди), които просто изкарват огромно количество енергия 12-120 Дж  на един квадратен сантиметър. Такива импулси осигуряват загряване на косъма и неговата луковица около 65-72° по Целзий, чрез поглъщане на енергия от меланин. Но освен косъма - кожата и червените кръвни клетки имат подобен коефициент на поглъщане като меланина и следователно, също усвояват високите нива на енергия, произведени от лазерните и IPL технологии. Това може да доведе до различни неприятни усещания и последствия – болка по време на процедурата, зачервявания, отоци и дори изгаряния. При традиционните методи в повечето случаи се използват анестетици за да намалят болката, което говори само по себе си.

За разлика от тях - SHR епилация от Алма Лазер  доставя големи количества енергия, но с нисък интензитет. Което означава, че енергията е преминала през тъканта няколко пъти с ниска концентрация на енергия, но голяма честота на повторения (до 10Hz, , т.е. 10 пъти в секунда). Това се доказва и от научни изследвания, че по-бавния, но по-дългия процес на нагряване е значително по-ефективен за трайно обезкосмяване.

Още един голям плюс при SHR трайна епилация от Alma Laser  това е използването на сапфирен накрайник, който охлажда кожата по време на процедурата, правейки я още по-комфортна и приятна.

С помощта на SHR трайна епилация от Алма Лазер може да се премахват различни типове косми, докато при различни други методи на епилация, включително и ELOS – те не разрушават много светли косми. Още едно различие на Super Hair Removal система, благодарение на уникалния и безопасния метод позволява да се прави обезкосмяване дори на тъмна и хванала тен кожа.

За какви участъци на кожата и тип на косъма се прави SHR лазерна епилация?

SHR лазерна епилация се правим, както на тялото, така и на лицето. Благодарение на In motion технология тя не оставя необработени участъци и позволява напълно безопасно и високо ефективно да премахва трайно нежеланото окосмяване на различен тип кожа, дори и тази с тен.

За SHR трайна епилация необходима ли специална подготовка?

За две седмици преди процедурата  не е желателно да се прави кола-маска, химичен пилинг или премахване на космите с пинцета – всичко това може да доведе до дълбоки възпаления на кожата. И при липсата на косъма, епилацията няма да е ефектвина.

Един ден или в същия ден преди SHR епилация е необходимо да избръснете (подстрижете) зоната, където искате да премахнете окосмяването.

SHR епилация – как се извършва и какво се усеща

Ще повторим – SHR епилация от Алма Лазер е абсолютно безопасна и безболезнена процедура, не трябва да се притеснявате от изгаряния, използване на анестетик и други „ужаси“, които са съпроведени с класическите методи за лазерна и фото епилация.

Процедурата SHR трайно обезкосмяване от Алма Лазер изглежда така:

 1. Ако в деня или преди деня на процедурата не сте избръснали третираната зона - медицинския козметик, който Ви извършва процедурата ще го направи.
 2. След което се нанася специален гел – той повишава проводимостта и прави процедурата по-комфортна.
 3. По време на работа на накрайника можете да усещате затопляне, но като цяло – усещането е подобно на масаж – по-скоро е необичайно, отколкото болезнено.
 4. Продължителността на процедурата зависи от големината на третираната зона

Препоръки след процедурата по трайно обезкосмяване SHR Алма Лазер:

 1. Желателно 2 седмици след процедурата да се избягва директни и агресивни слънчеви лъчи. През този период трябва да използвате крем с SPF .
 2. Една седмица след процедурата не е желателно да ходите на солариум. Това може да доведе до хиперпигментация.
 3. Косъмчетата появили се между процедурите трябва да бръснете, а не да премахвате с кола маска или пинцета – това може да намали ефективността на последващата процедура.

Има ли някакви противопоказания SHR лазерна епилация Алма Лазер?

Както и всички методи, SHR лазерна епилация от Алма Лазер има също противопоказания.

 1. Бременност и кърмене
 2. Онкологични заболявания
 3. Алергия на слънчев лъч.
 4. Херпес в активен стадий
 5. Терапия с ретиноиди

Цените на SHR трайна епилация Алма Лазер можете да видите ->  SHR епилация цени

 

Козметичен салон Soft Aesthetics предлага лазерна епилация Варна с SHR технология на Алма Лазер. Процедурите се извършват от медицински козметик.

 

Лазерна епилация Варна

Facebook Twitter Google+ Pinterest
facebook_page_plugin