Menu

PQAge - лифтинг § antiage

PQAge - Пилингът На Почивните Дни И Важните Срещи! Пилинг, биоревитализация и лифтинг ефект в една процедура! Специално за тези, които не обичат игли и инжекции!

 

Най-накрая се случи магия, която са чакали милион жени по целия свят. Сега мечтите могат да се превърнат в реалност. Веднага след процедурата, можете да отидете на бизнес или романтична среща, ресторант, театър, да излезете с роднини или приятели… или да се омъжете. Вече не е нужно да седите през почивните дни вкъщи и да чакате кожата ви да се успокои и да получи нормален, естествен и здравословен вид. 
 
Вие получавате, едновременно, не само лифтинг, но и дълбока кожна реструкция. Това е внушителна сензация в процедурите на биоревитализация. Нова, безболезнена процедура не остава следи и странични ефекти. 
С помощта на специална техника при нанасяне на продукта, а и неговите физико-химични свойства, ефективно се ексфолира горния слой на епидермиса, изравнява се тена, дълбоко почиства и свива порите. След дадената процедура, вашата кожа ще засияе отвътре, ще придобие красив и поддържан вид. Представлява комбинация от трихлороцетна киселина, стабилизирана в определено количество уреен пероксид, която оказва силно регенериращо действие върху дълбоките слоеве на кожата, както и коензим Q10 и коджикова киселина в състава!
 
PQAge – това е ефективна процедура, съчетаваща мигновени и в същото време оздравителни действия, които правят процедурата ефективна целогодишно. 

Резултати:
• Мощен лифтинг
• Атравматична биоревитализация
• Отстраняване на кожни недостатъци – пигментни петна, разширени пори, акне.
• Неагресивна тъканна регенерация
• Напълно безболезнен, без лющене и период за възстановяване

Цена:

лице - 80 лв.

лице, деколте - 180 лв.

 PQAge - пилинг на младостта

 

Facebook Twitter Google+ Pinterest
facebook_page_plugin