Menu

BioRePeelCl3

BioRePeel Варна. Химичен пилинг и биоревитализант в едно. Целогодишен химичен пилинг.

BioRePeelCl3 Варна.

Компанията МЕD Esthetics ( Италия) разработи средството BioRePeelCl3 с пилингов ефект, което действа като биоревитализация, но не ползва игли.

Как може да добием ефекта на биоревитализацията без инжекции

  Уникалността на препарата е в това, че той се нанася и действа като пилинг, но при това дава ефекта на биоревитализация и всичко се случва без инжекции.

Препаратът BioRePeelCl3 е двуфазен и в това е другата му особеност. Едната от фазите е хидрофилната, включва разнообразие от киселини, витамини, компоненти за лифтинг. От тях зависи задействането на репаративните процеси, които подобряват състоянието на кожата и я подмладяват.

Другата фаза – липофилната, се състои от активни вещества, отговарящи за овлажняването на кожата и възстановяването на хидро-липидната бариера. Нейната задача се състои в това да осигури максимално дълбоко проникване на стимулиращите компоненти , да понижи загубата на влага, да възстанови защитните свойства на кожата.

Ефекта на биоревитализация се постига с това, че преди нанасянето върху кожата, двете фази на препарата са смесват и понататък работят едновременно, усилвайки взаимно ефекта си.

При контакта на трихлороцетната киселина с кожата, тя активира процеса на денатуриране на протеините в най-горния, вроговяващ слой. В отговор се активира многостъпковата система на стресова реакция на кожата при което се изработват фактори на растежа. Те стимулират пролиферацията на фибропластове, запускат регенеративни процеси в тъканите, подобряват микроциркулацията.

Съчетанието на хидрокиселини в препарата BioRePeelCl3 осигурява ексфолиация и кератолично действие. Освен това, компонентите на средството притежават антиоксидантни свойства, изсветляват кожата, засилват изработването на колаген и еластин, хиалуронова киселина, намаляват образуването на бръчки. 

Елементите на липофилната фаза създават микрофилм на повърхността на кожата, който помага тя да се възстанови и овлажни а така също усилва проникването на активните компоненти от хидрофилната фаза.

 

 

БИОРЕВИТАЛИЗАЦИЯТА БЕЗ ИНЖЕКЦИИ, КАК ПРЕМИНАВА И В КАКВО СА НЕЙНИТЕ ПРЕДИМСТВАТА ?

 

Серията от препарати BioRePeelCl3 включва средства за лицето и тялото. В процеса на провеждане на процедурите, козметологът почиства кожата, след това разтръсква ампулата с препарата, за да се смесят веществата и нанася върху лицето или избрания участък на тялото. След завършване на процедурата, кожата се почиства с гъба натопена във вода.

Препоръчителна честота за провеждане на процедури по биоревитализация с BioRePeelCl3

Лицето, шията, деколтето се подлагат на процедурата всеки 7-12 дни, 4-6 сесии

Ръцете, лактите, задни части, колене, стъпала – на 10-15 дни, 4-6 сесии

Предимства на прилагане на биостимулиращият препарат BioRePeelCl3

• Какво ще си спестите при провеждане на процедурата: убождания от инжектиране, постпилинговото зачервяване, белезите, пигментационните петна, развитие на фоточувствителност.

• Какви са задължителните резултати от процедурата: поява на подмладявящ ефект, незабавен ефект без значение от възрастта. 

Прилагането на препарата BioRePeelCl3 не зависи от сезона. Високо квалифицираните експерти прекрасно ще го съчетаят с други естетически процедури – масажи, апаратни методики. С него ще получите желания ефект и ще забравите за инжекциите

Цени на химичен биоревитализант BioRePeelCl3:

Цена: 120 лв лице.

Цена лице, шия и деколте: 240 лв.

Цена 3 процедури лице: 320 лв.

Комбинации:

BioRePeelCl3 с Estemax JellyMask:160 лв.

BioRePeelCl3 с кислородна мезотерапия: 150 лв

BioRePeelCl3 с радиочастотен лифтинг: 150 лв

 

Facebook Twitter Google+ Pinterest
facebook_page_plugin