Menu

Химичен пилинг - процедура, от която кожата Ви се нуждае

Химическият пилинг не губи своята позиция като една от важните и ефективните процедури в козметичната практика, въпреки широкото разпространение на лазерните технологии и други апаратни методи за подмладяване на лицето.  В повече страни, химическият пилинг твърдо държи трето място по популярност сред минимално инвазивни процедури.

 

Предлагаме следните видове:

 

- PQAge - Пилинг, лифтинг и биоревитализация в едно. Подходящ за тънки, чувствителни кожи, изгубели своя тонус и виталитет. Също така много добре се съчетава с процедурата - фотоподмладяване (виж апаратни процедури) за по-добри резултати срещу фините линии и бръчки, фото- и хромо- петна. 

- BioRePeelCl3 -   Уникалността на препарата е в това, че той се нанася и действа като пилинг, но при това дава ефекта на биоревитализация и всичко се случва без инжекции.

Препаратът BioRePeelCl3 е двуфазен и в това е другата му особеност. 

- Азелаинов пилинг Onmacabim - свива порите, действа противовъзпалително и пост-акнеично, изсветлява белези от акне и пигментни петна. Може да сё използва лятото.

 

- Фитинов AntiAge пилинг - използва се в терапия за околоочен контур. Стяга, изсветлява, премахва бръчки около очите. 

  

Италианската марка медицински пилингиEnerpeel - иновативна технология с променена форма за различни кожни проблеми.

Протоните се активират след като киселината проникне в кожата и влезе в контакт с по-големи количества вода. Постепенното активиране осигурява контролирано и ефективно химично, биохимично и физиологично атравматично действие. Енерпил постига намаляване на повърхностната травма и едновременно с това повишава ефективността при обновяване на епидермиса и ремоделиране на дермата.

 

Facebook Twitter Google+ Pinterest
facebook_page_plugin