Menu

Липолазер

Това е неинвазивна лазерна липосукция/ без болка и диети за премахване на мастни натрупвания ,отслабване и оформяне на тялото ,с дължина на вълната 650nm. Технологията нискочестотна лазерна терапия е проучвана и използвана в продължение на 30 години за био медицински цели. В последните години технологията започва да се прилага и за естетични цели, тъй като е доказано, че лазерната енергия прониква под повърхността на кожата и влияе директно на мастните клетъчни мембрани като променя пропускливостта и структурата им. Това, от своя страна, води до намаляване размера на мастната клетка и започва освобождаване на вътреклетъчните мазнини.


Технологията Липолазер използва ниски нива на лазерна енергия, която взаимодейства химически и биологически с мастните клетки. Лазерната енергия предизвиква промяна на химичния състав на клетката и освобождаване на ензима липаза, който има способността да разгражда триглицеридите на мастни молекули и глицерол. Благодарение на този процес, тези молекули преминават през отворите на клетъчната мембрана извън нея и се транспортират към различните тъкани, където се използват като енергиен източник и се включват в обмяната на веществата, т.е. подобряват метаболизма.


С Липолазера могат да се постигнат изключителни резултати, за кратък период от време съчетано с пиене на вода и здравословно хранене. Процедурата спомага за максималното нормализиране на метаболизма, което води до бързото изхвърляне на мастните клетки от тялото. Технологията липолазер не вреди на организма. Тя не влияе нито върху кожата, нито върху нервната или кръвоносната система. Напълно безвредна и почти без противопоказания.

Подходяща за мъже и жени с натрупване на мазнини по тялото!

 

Резултатите са видими още след първата процедура. Обикновено се наблюдава от 1 до 2 сантиметра намаление в обиколката след терапия.
Колко процедури трябва да се направят за видим ефект? Повечето клиенти определено намаляват с около 1-2 см обиколката след
една терапия, но са препоръчителни допълнителни процедури за трайно редуциране на обиколките. Резултатите и броят им е индивидуален, според проблема.

Продължителност на процедурата 30 минути.

 

За повече информация:

0895 611 966 - Виолета, спец. по здравословно хранене

Facebook Twitter Google+ Pinterest
facebook_page_plugin