Menu

Класическо почистване на лице

Дълбоко почистване на лице.

Замърсявания, прах, стрес, начин на хранене - все причини, които се отразяват на нашата кожа.

Почистването на лицето осигурява отстраняване на замърсяванията, регулиране на себумната секреция, заглаждане на кожния микро-релеф, подобряване на текстура на кожата, свиване на порите.

 Какво представлява процедурата?

Почистването преминава през няколко стъпки. Първоначално лицето се подготвя и се почиства от външен прах и грим с тоалетно мляко или гел, последван от специален тоник. След, което започва подготовката за по-лека и атравматична екстракция, а именно първоначална ексфолиация /отстраняване на мъртвите клетки/. За тази част се използва механичен пилинг с абразивни частички за мазна и плътна кожа или ензимен пилинг за суха и чувствителна кожа. След като сме отстранили мъртвите клетки, кожата се разпарва, за омекотяване и отварянето на порите за по-лесното им почистване. Това може да се случи с пароозонатор /вапозон/ и/или със специален гел /. Следва същинската част - мануална екстракция на комедоните. Последвана от обработка с Д'арсонвал /високочестотен ток с противовъзплително и бактерицидно действие/. След това се поставя маска на лицето, съобразена с типа кожа, която регулира себумната секреция, матира и успокоява кожата. И на края финален крем, който хидратира и защитава кожата.

Дълбоко почистване с израелска козметика Онмакабим в 12 стъпки:

1. Почистване на лице с кислороден гел - деликатно премахва замърсяванията от лицето, Като едновременно с това го хидратира.

2. Ексфолиация с Пилинг с магданоз - изсветлява и изравнява тена, свива и почиства порите. Подготовка за следващата стъпка

3. Разпарване и отваряне на порите за по-лесно и атравматична екстракция сё осъществява в няколко стъпки, а именно с уникална маска с хиалуронова киселина и допълнителен специален активен бустер срещу комедони и възпалителни елементи. 

4. По желание и Ако няма противопоказания - пара с вапозон.

5. Екстракция - дълбоко мануално или с Ултразвукова шпатула. Може и комбинирано за смесен тип Кожа.

6. Екстракт от безсмъртниче.

7. Медицинска Успокояваща маска 

8. Противовъзпалителна маска + специален бустер за подсилване на ефекта. Активните съставки на маската притежават изразени кератолитични, фунгицидни, детоксикиращи свойства, подобряват микроциркулацията, подпомагат резорбирането на застойните и възпалителни инфилтрати, понижава повишената чувствителност, хиперемията и отоците, действа нормализиращо, дори в тежките стадии на акне (III и IV).

9. Д'арсонвал или масаж по Жаке

10. Тонизиране на кожата с парамедицински тоник

11. Гел с прополис

12. Слънцезащита

 

Продължителност: 90/120 мин. (в зависимост от състоянието на кожата.)

 Стъпките са примерни и варират според сьстоянието и нуждите на лицето.

От януари 2023 г. Ще има повишаване на цените.

Цена мануално почистване на лице - 70 лв.

Цена ултразвуково почистване на лице - 70 лв.

Цена почистване на лице с AquaFacial (водно дермабразио, тип "HydraFacial") - 70 лв.

Цена комбинирано почистване на лице - мануално + ултразвук - 80 лв.

Комбинирано почистване на лице - мануално и водно дермабразио (AquaFacial) - 80 лв.

Цена мануално почистване на лице + Азелаинов пилинг (химичен пилинг) - 80 лв.

 

 

Козметика: OnMacabim (Israel)

Процедурите се извършват от медицински козметик.

Допълващи неща:

- Кислородна терапия - 30 лв.

- Йонофореза вкарване на серум - 20 лв.

- Ултразвук вкарване на серум - 20 лв. 

- Почистване на вежди - 10 лв.

 

Компанията „Лаборатории Джиджи” (Gigi Laboratories) е основана през 1957 г. от вече покойния химик Елиезер Ландау. Към настоящия момент „Лаборатории Джиджи” е водещата и най-голяма компания за професионална козметика в Израел. Сертифицирана е по стандартите ISO и GMP. Екипа от разработчици се състои от химици и фармацевти, защитили докторати и по-високи научни степени. Една продуктова линия се разработва около две години. "Ние инвестираме повечето от ресурсите в това да получим продукти, които дават на клиентите истински и незабавни решения." Продуктите са базирани на иновативни технологии, което води до тяхната висока проницаемост. Всички продукти на „Джиджи” са биосъвместими (т.е. формулирани са с вещества, еквивалентни на кожата) и са тествани в най-престижните дерматологични институти на света. От 1990 г. компанията отговаря на стандартите за производство и контрол на общия европейски пазар, САЩ, както разбира се и тези на Израел. Използват се екологични рециклируеми опаковки.

 

Почистване на лице Варна

Почистване на лице варна Дълбоко Почистване на лице Варна

Почистване на лице на мъж

Facebook Twitter Google+ Pinterest
facebook_page_plugin