Menu

Фракционна мезотерапия

Фракционна мезотерапия Варна. Какво представлява апаратна мезотерапия или т.нар. микроиглена мезотерапия (микронидилинг).

 

Фракционна мезотерапия Варна. Една от най-разпространените козметични ПРОЦЕДУРИ, към която прибягват все повече и повече хора се явява мезотерапия. В Софт Естетикс предлагаеме апаратна микроиглена мезотерапия - комплекс от ПРОЦЕДУРИ с цел регенерация и клетъчно възстановяване на кожата.

Фракционна мезотерапия или т.нар. микроиглена мезотерапия (микронидилинг) се осъществява от медицински козметик с помощта на Дермапен. Това е портативен апарат за микроиглен лифтинг. Действието на дермапена е насочено в обновяване на вътрешни и външни слоеве на кожата. Той обединява в себе си функции на мезотерапия и микродермабразио. Специални еднократни игли произвеждат в кожата многобройни микроканалчета заради висока честота на апарата . Чрез тези микроканалчета вътре в кожата проникват активни серуми, нанесени предварително. По този начин сё постига синергия между желания коктейл от витамини и хиалуронова киселина и активното микро дупчене с игли за регенеративни процеси и възстановяване на колагенови нишки в кожата.

Резултати:

• Сияен и равен тен на лицето

• Свиване на порите

• Хидратация и обновяване на кожата

• Видимо намаляване и изглаждане на бръчките

Фракционна мезотерапия се прилага при:

1. Ревитализация и подмладяване, Лифтинг, Изглаждане фини линии и дълбоки бръчки

2. Обогатяване с Витамини и дълбоко апликиране на активни Анти –ейдж агенти

3. Лечение на белези и петна от Акне

4. Изглаждане и заличаване на Стрии

5. Стимулиране на растежа на Косата

6. Изсветляване на пигментни Петна

Цена лице: 120 лв. / Процедура

Мезотерапия коса: 100 лв. / Процедура

 

 

Facebook Twitter Google+ Pinterest
facebook_page_plugin