Menu

Лифтинг терапия с Кобидо елементи

GLOBAL LIFT (ProGEN-in) e ексклузивна, патентована от Скейндор технология, която се основава на принципа на терапиите спиращи процесите на стареене (връща времето назад в старите клетки и отлага процесите на стареене в новите). Цялостна анти-ейдж стратегия, която има за цел да постигне ремоделиращ ефект върху лицето.

Резултати: ремоделира овала на лицето, изпълва дермата и възстановява загубения от влиянието на процесите на деградация на колагена и еластина обем, намалява дължината и дълбочината на вертикалните бръчки.

Активни съставки: (ProGEN-in) комплекс, екстракт от червен пипер, лупина.

Лифтинг масаж с кобидо елементи

  • По време на масажа се изработват колаген и еластин – белтъци, отговорни за възстановяването на тъканите и в борбата срещу бръчките.
  • Благодарение на колагена и еластина се получава мощен лифтинг-ефект
  • Масажът има скулптуриращо действие

 

Терапията се състои от следните продукти:

Активиращ стягащ гел
  Успокояващ немазен гел, който подпомага лифтинг масажа на лицето. Стяга и повдига контура.  Активни съставки:  екстракт от горчивче, микроалги (Clhorella Vulgaris),  пробиотик, аминокиселини.

Лифтинг серум
     Серум, който произвежда цялостен лифтинг ефект върху кожата. Специално създаден да третира отпуснати участъци на зряла кожа с или без следи от фотостареене. Съдържа хидролизиран колаген и органичен силикон, който подобрява поддържащите функции на кожата.
  Aктивни съставкибиомиметичен пептид, дериват на Елафина, черен пипер, колаген, органичен силикон.

Маска с незабавно действие
   Лифтинг маска за лицето и деколтето с ефект – изглаждане на бръчки. В същността си представлява пач, който дава невроятни непосредствени резултати., повдигайки и фиксирайки контура/овала на лицето.
  Aктивни съставкиекстракт от мая, азиатска центела, алое вера.

Лифтинг крем
  Крем за лице и деколте на основата на [ProGEN-in] технологията. Козметика от ново поколение за цялостно стягане на кожата и изпълване и ремоделиране на контура.
  Aктивни съставки[ProGEN-in] технология, екстракт от микроводорасли и лупина.

 

Цена терапия - 90 лв.

Пакет 4 процедура - 300 лв. 

Терапията дава добри резултати в съчетанието и с Super Skin Rejuvenation , Алма Лазер

 

-------------------------Домашна грижа----------------------------------

Серум за лице и шия, въз основа на [ПроГен-ин] технологията против стареене – иновативна технология която осъществява превенция и действа активно върху вече видимите следи на времето като отпуснат контур, бръчки, повяхване на кожата или преждевременната им поява. Съвременна козметика, която предизвиква цялостен стягащ ефект и възстановява плътността на кожата и контура на лицето. Опаковка: 30мл.

Цена: 155 лв.

 

 

Крем за лице и шия с лифтинг ефект (комбинирана-мазна кожа)

Лифтинг продукт, който се предлага в две текстури – емулсия за комбинирана и нормална кожа и крем текстура за суха и много суха кожа. Възвръща обема и младежкия вид на кожата на лицето, като спира процесите на времето. Стяга кожата и намалява бръчките и отпуснатостта на кожата, която се дължи на деградация на колагена и еластина.

Активни съставки: [ProGEN-in] технология, eкстракт от микроводорасли, eкстракт от лупина.
Опаковка: 50мл.

Цена: 145 лв.

 

Околоочен крем лифтинг ефект

Лифтинг крем за околоочен контур, който нежно и забележимо повдига отпуснатите клепачи, намалява бръчките, умората и видимите процеси на стареене. Подобрява микроциркулацията.

Активни съставки: [ProGENin] технология, eкстракт от микроводорасли, eкстракт от елда, стягащ пептид против бръчки.
Опаковка: 15мл.

Цена: 85 лв.

Facebook Twitter Google+ Pinterest
facebook_page_plugin