Menu

Класическа козметология

Класически апарати в козметологията

1. Ултразвук

Апаратът генерира механична вибрационна вълна с висока честота, която подобрява кръвообращението, стимулира лимфния дренаж и ускорява трептенето на клетките. Подпомага вкарване на активните съставки дълбоко в кожата.

Ултразвук и козметични серуми Onmacabim (Israel)

  • За кожа с купероза и розацея. 

Нормализира и поддържа структурата, еластичността, функцията и пропускливостта на кръвоносните съдове, предпазва съдовете от разширяване, оказва противооточно и мелко спазмолитично действие. Съдържа висока концентрация на рутин и нискомолекулна хиалуронова киселина.

  • За акне

Оказва противовъзпалително действие, регулира синтеза на липидите и в същото време намалява производството на когда мазнина. Стимулира пролиферативна активност на базалните кератиноцити и регулира синтеза на филагрин. 

  • С изсветляващо действие

Забавя синтеза на пигмента меланин. Намалява силно изразено зачервяване и пречи на появата на възрастови петна. Силно подходящо за летния сезон.

  • Срещу стареене

Мощен антиоксидант, защитава кожата от фотостареене, подобрява еластичността, текстурата, освежава и тонизира. Изглажда малки бръчици, моделира овала и подпомага за премахване на подпухванията. Отключат процесите на регенерация. 


Процедурата включва - дегримиране, вкарване на серума с Ултразвук, крем. 

Цена: 25 лв.

Допълнително може да се включат - пилинг и/или алгинатна маска. По 10 лв. всяко. 

 

2. Йонофореза

3. Д'арсонвал. 

С прополис пудра.

 

 

 

Facebook Twitter Google+ Pinterest
facebook_page_plugin