Menu

Лифтинг терапия за околоочен контур и мигли

Хидратираща лифтинг терапия с хиалуронова киселина за околоочен контур

 Околоочният контур е една от първите зони, където стареенето на кожата започва да става видимо, причинено както от бръчките, така и първите признаци на умора. С възрастта циркулацията на кръв и  лимфа се забавят, което предизвиква появата на видими признаци за умора под формата на: тъмни кръгове и торбички под очите, както и бръчки в следствие на процесите на стареене.

Терапията с Хиалуронова киселина за околоочен контур и продуктът за домашна употреба имат многоспектърно действие, като дават модерен и ефективен отговор на всички основни проблеми асоциирани с признаците на умора и стареене на кожата от околоочния контур, като незабавно освежават околоочния контур, като правят кожата по-хидратирана, стегната и жизнена и намаляват размера и дълбочината на мимическите бръчки.

 В терапията е включен специален деликатен фитинов пилинг - срещу бръчки и тъмни кръгове. Има изразено antiage и изсветляващо действие

Цена: 70 лв.

 

Препоръчителни продукти за домашна употреба:

 

Гел за околоочен контур и мигли с хиалуронова киселина

Гел с високо съдържание на хиалуронова киселина, който решава всички проблеми асоциирани с околоочния контур като хидратира, има лифтинг ефект и изглажда мимическите бръчки. Редуцира торбичките под очите като подобрява микроциркулацията в областта на околоочния контур и премахва тъмните кръгове. Гелът е обогатен с биотин, който подхранва миглите.

Активни съставки: хиалуронова киселина, биотин, екстракт от копринено дърво.

Марка: Skeyndor

Опаковка: 15мл.

Цена: 70 лв.

 


КРЕМ ЗА ОЧИ С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА - ИНОВАТИВНА ФОРМУЛА С ХИДРАТИРАЩО, ИЗГЛАЖДАЩО И РЕСТРУКТУРИРАЩО ДЕЙСТВИЕ

R [II] EYES съчетава RHA технология и активни съставки: дермо-реструктуриращ комплекс и NovHyal като средство в борбата против стареене. Формулата е специално разработена за зоната на околоочния контур. Подходящ за Тъмни кръгове, Уморени очи, Фини линии и бръчки

СЪСТАВ

  • RHA® – хидратира дълготрайно и укрепва кожната бариера
  • NovHyal – клетъчно обновяване и реструктуриране
  • Dermo-Restructuring Complex – ревитализира и защитава
  • HA Fragments – хидратира кожата
  • Escin – активира циркулацията на кръвта
  • Hamamelis extract – стягащо и дрениращо действие
  • Pigments and Soft focus – изравняват и просветляват зоната

 

Facebook Twitter Google+ Pinterest
facebook_page_plugin