Menu

Интензивна хидратираща терапия с хиалуронова киселина

Линията Power Hyaluronic от Skeyndor е създадена с помощта на молекула с много ниска и висока молекулна маса, за да хидратира кожата в дълбочината и в същото време да я предпази от прекомерно бърза загуба на вода причинена от агресивни външни влияния. 

Терапията Хиалуронова киселина се препоръчва за всяка възраст, не зависи от сезона и интензивността на слънцето. При млада кожа от 20 години нагоре се комбинира успешно с терапия Витамин С + по време на есенния и зимен сезон. 

Цялостна грижа при зряла кожа с повехнал вид, бръчки от дехидратация, потъмнен тен, суха, дехидратирана кожа, лющене, петна. При дами на и над 35-40 години терапията успешно се съчетава с терапиите на Скейндор - Глобъл Лифт.


ТЕРАПИЯТА С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА - POWER HYALURONIC ВКЛЮЧВА:

Интензивен концентрат 1,5 %
Интензивен концентрат, който хидратира кожата в дълбочина. Съдържа изключително висока концентрация хиалуронова киселина с ниско молекулно ниво, специално създадена за хидратиране на най-дълбоките пластове на епидермиса [in vitro]
Основни съставки: Хиалуронова киселина с много ниско молекулно ниво [1,5%].

Аквапорин масажен гел
Немазен масажен гел за масаж на лицето по време на процедура. Създаден да подобри състоянието на кожата и да възстанови оптималното ниво на хидратация. Съдържа ксилитол и неговите производни, които структурират и хармонизират вътрешната хидродинамика на кожата.
Основни съставки:  ксилитол и неговите производни.

HA Ултра хидратиращ гел 0,25%
Хидратиращ гел с високо съдържание на хиалуронова киселина със специфично високо молекулно тегло, което създава защитен филм и помага за хидратирането и подобрява състоянието на горния слой на кожата.
Основни съставки:  Хиалуронова киселина с високо и много ниско молекулно ниво[0,25%].

Поляризирана вода
Поляризирана вода, която поради своите специфични свойства позволява хидратирането с голямо количество малки на обем молекули. Водните молекули са капсулирани в липозоми, за по добро проникване в кожата.
Основн съставки: Поляризирана вода, капсулирана в липозоми.

Интензивна хидратираща емулсия 2,5 %
Хидратиращ крем за лице с високо съдържание на хиалуронова киселина с много ниско и много високо молекулно тегло.
Основни съставки:  Хиалуронова киселина [0,25%],екстракти от слънчоглед, ксилитол и неговите производни.

 

ЦЕНА: 70 лв.

 

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНИ ПРОДУКТИ ЗА ДОМАШНА УПОТРЕБА:

Концентриран серум с хиалуронова киселина

Интензивен хидратиращ бустер за лице, който се ползва самостоятелно и преди други продукти със специфична цел (нощен крем, дневен крем с предпазващ фактор, грим и др.). Подобрява проникването и многократно увеличава ефективността на продукта нанесен след него. Подходящ за база за грим, поради леката си немазна формула. Формулата съдържа концентрирана хиалуронова киселина с много ниска и висока молекулна маса. След обикновеното ежедневно почистване нанаесете малко количество от продукта на лицето и шията с нежни масажни движения. Не нанасяйте върху очите и лигавици.

Активни съставки: хиалуронова киселина (1.0%), ксилитол и неговите деривати.
Опаковка: 30мл.

 


Крем интензивна хидратация 

Хидратиращ крем за лице, чиято формулата има високо съдържание на концентрирана хиалуронова киселина с ниска и с висока молекулна маса. Препоръчва се за суха и за много суха кожа. След ежедневното почистване на лице нанесете малко количество от продукта с масажни движения. Не нанасяйте върху очите или лигавици!
Активни съставки: Хиалуронова киселина (0,25%), екстракт от слънчоглед, ксилитол и неговите деривати.
Опаковка: 50мл.

 


Емулсия интензивна хидратация 

Хидратираща емулсия за лице, чиято формулата съдържа хиалуронова киселина с висока концентрация с ниска и с висока молекулна маса. Интензивна хидратация за нормална и комбинирана кожа. След ежедневното почистване на лице нанесете малко количество от продукта с масажни движения. Не нанасяйте върху очите или лигавици!
Активни съставки: Хиалуронова киселина (0,25%), екстракт от слънчоглед, ксилитол и неговите деривати.

Опаковка: 50мл.

 


Маска за дълбока хидратация

 

Дълбоко хидратираща маска, която дарява на кожата 100% хидратация незабавно, особено там където е най-необходима като сухи участъци от кожата. Подобрява микрорелефа на кожата и създава чувство на пълен комфорт. Съдържа хиалуронова киселина с ниска и висока молекулна маса.
Активни съставки: 0,25% хиалуронова киселина, поляризирана вода в липозоми, ксилитол и неговите деривати.
Опаковка: 50мл.

Опаковка: 50мл.

 

Facebook Twitter Google+ Pinterest
facebook_page_plugin