Menu

Esthemax Jellymask

Естемакс желирана електролитна маска. Естемакс Варна. Esthemax Jellymask.

Американската компания Esthemax има над 37-годишен опит в професионалната индустрия за красота, като брандът е ангажиран с предоставянето на професионална козметика с най-високо качество, за да отговори на разнообразните нужди на клиентите, като същевременно опазва околната среда.

Всички продукти на марката НЕ са тествани върху животни, а брандът е член на Световния фонд за опазване на дивата природа.

Брандът Esthemax притежава сертификат за добри производствени практики за медикаменти и лекарства, наложен от FDA в САЩ и KFDA в Южна Корея. CGMP системите осигуряват внимателни и точни разработки, наблюдение и контрол на производствените процеси и съоръжения.

Esthemax Hydrojelly маските се активират с помощта на вода. Hydrojelly маските дълбоко и дълготрайно хидратират кожата, като попълватестествените водни запаси и увеличават капацитета на кожата за задържане на влага. Брандът Esthemax избягва химикали и консерванти в своите продукти. Hydrojelly маските НЕ съдържат парабени, сулфати, фталати, талк и царевично нишесте. Прахообразната формула поддържа съставките свежи, като запазва естествените им ползи.

Какво представляват HYDROJELLY маските?

Маските Hydrojelly са обогатени с електролити, за да стимулират хидратацията на кожата. Те имат уникална, патентована електролитна система, благодарение на която хранителните вещества и минералите от маската проникват дълбоко в кожата и позволяват на клетките да генерират енергия, укрепват кожната бариера, поддържат водно-липидния баланс и осигуряват бързото придвижване на хранителните вещества в по-дълбоките слоеве на кожата.

 

Тези маски са формулирани с екстракти от водорасли, електролити и органични активни съставки, за да осигурят уникална копринено нежна текстура.

 

Имат моментално успокояващо и освежаващо действие. Стягат, изглаждат и ревитализират кожата, като й придават деликатен естествен блясък. Esthemax Hydrojelly маските са приятни за клиента по време на процедурата и лесни за използване от специалистите.

Защо е необходимо активиране на маските с вода?

Esthemax® избягва влагането на химикали и консерванти в състава на продуктите, като например парабени.

Иновативната формула под формата на сух прах поддържа съставките свежи, като същевременно запазва всички полезни и ценни свойства за кожата.

 

Безопасно ли е маските да се нанасят върху клепачите и устните?

Да, маските са абсолютно безопасни за употреба върху клепачите и устните.

Esthemax Jellymask Resilience Caviar за безупречна и млада кожа. Естемакс електролитна маска с хайвер.

Хайверът е много богат на омега-3 и омега-6 мастни киселини, както и на аминокиселини, които подхранват кожата, подпомагат естественото производство на колаген за намаляване на бръчките и възстановяват щетите, дължащи се на излагане на UV лъчи, сухота и стареене.

 

Хайверът подхранва клетките на кожата, като същевременно я възстановява и забавя процеса на стареене. Хайверът се абсорбира лесно от кожата и без да предизвиква алергични реакции, тъй като клетъчната структура на хайвера е много подобна на структурата на човешката кожна клетка.

 

Хайверът се счита за супер хранително вещество, способно да задоволи много нужди на кожата. Освен това е богат на глицин и пролин и стимулира синтеза на колаген за ретекстуриране на кожата, като същевременно подобрява еластичността и минимизира появата на фини линии.

Цена: 60 лв.

/Почистване с гел, тоник, пилинг, маска, крем/

Цена в комбинация с терапии: 40 лв.

Facebook Twitter Google+ Pinterest
facebook_page_plugin