SHR епилация на Алма Лазер (Израел)

SHR епилация на Алма Лазер (Израел)

Премахни косъмчетата по тялото си

 Безболезнена SHR епилация от Alma Lasers (Израел) - революция срещу нежеланото окосмяване!

Повечето мечтаят за съвършено обезкосмяване, което прави кожата по-мека и гладка.Предлагаме Ви лесно и бързо решение. Без болка и странични ефекти. Нов, много по-бърз и ефективен начин за премахване на космите по тялото и лицето.

 

Как действа технологията?

SHR епилация най-ефективна и утвърдена в света технология за обезкосмяване. Системата комбинира лазерна технология и предимствата на пулсовата светлина за постигане на практически безболезнено премахване на нежеланото окосмяване. SHR в комбинация с „In Motion " представлява революция в трайното обезкосмяване. Принципа е стандартен -  лъчите излъчени от накрайника проникват през повърхността на кожата и когато достигнат до фоликула на косъма се абсорбират от пигмента в него, а акумулираната топлина уврежда фоликула. Но това, което прави SHR епилацията революционна е подхода - основава се на доставянето на големи количества енергия, но с нисък интензитет. По този начин космения фоликул се нагрява до нужната степен, но без болка! Някои клиенти го сравняват с масаж с топъл камък. SHR епилацията е подходяща за всички типове кожа, дори и за кожа със загар. За разлика от традиционните лазерни и IPL технологии, SHR епилацията може да се прави през цялата година, без да се налага да се предпазвате от слънцето. За да бъдат унищожени фоликулите те трябва да съдържат пигмент в изобилие, което се случва единствено в активната фаза на растеж на косъма. И така като не всички косми са в активна фаза по време на процедурата, е необходимо да бъде извършена серия от процедури. Обикновено са необходими шест до осем процедури за да се намали перманентно броя на растящите косми с повече от 80%, шест месеца след терапията. Когато космите са фини или светли, или кожата е тъмна е възможно да са необходими повече от осем процедури за постигането на оптимален ефект. Продължителността на манипулацията е според площта на обработвания участък. Може да се извърши през всеки годишен сезон. Космите над нивото на кожата в зоната, която ще бъде третирана, следва да бъдат предварително отстранени, чрез депилaтоар или избръсване. По време на процедурата може да се усети леко затопляне, усещане, което е с пъти по-поносимо в сравнение с по-старите методи за епилация.

ALMA LASERS разполага с три патента за трайно обезкосмяване:

 

  • In Motion -  специална технология, с която доставянето на енергия става "в движение" в ниски концентрации, но с голяма честота. В комплекс с другите 2 патентовани технологии, SHR епилация дава отлични резултати в борбата с нежеланото окосмяване с минимален брой процедури и е приложима за по-тъмни кожи и по-светли косми.
  • AFT™ (advance fluorescence) - уникална система на филтриране, подобряваща проникващата способност на светлината без да е необходимо използване на рисково висока за кожата енергия.
  • EDF™ (equally distributed fluence) - равномерно разпределен енергиен поток. Това уникално нововъведение направи възможно удължаването на импулса при по-умерени енергийни пикове и победи едно от основните ограничения в съвременната PL - технология.
 
 
Зона Жена Мъж
 Бакенбарди 30 30
 Бедра 280  280
 Брадичка 30  30
 Брадичка и горна устна  55   55
 Брадичка и шия 60  60 
 Вежди 30 30 
 Външни бикини /жени/ 60  
 Цял Гръб  160 240
 Половин Гръб (без кръстта) 140  200
 Гръб и рамене 200 290
 Гърди 120 150
 Гърди и корем 200 250
 Гърди - лента /10x15 cm/ 30  30
 Китки 30 30
 Корем 100  130
 Корем - лента /10x15 cm/ 30  30
 Кръст 100 125
 Над горна устна 30 30
 Общи бикини /жени/ 100  
 Около зърната на гърди 30 30
 Подбедрици 120 160
 Подмишници 40 50
 Шия 40  40 
 Пръсти - ръце 25 25
 Пръсти - крака 30 30
 Рамене 80 100
 1/2 ръце 80 100
 Седалище 100 100
 Скули 30 30
 Цели ръце 150 180
 Цели крака  350 400
 Цяло лице (горна устна, брадичка, бакенбарди, скули) 100 100
 Нов Пакет! Цели крака и цял интим 400 лв  
 Цяло тяло (гърди, корем, гръб, кръст, рамене, цели ръце и подмишници)    650 
Цяло тяло (цели крака, общи бикини, цели ръце и подмишници) 550   

При закупване на препоръчания пакет от процедури - една процедура безплатна. Всички цени са в български лева /BGN/ 

 Актуализация - 03.08.18 г.

Ние работим само с професионална и оригинална апаратура! 

 

 

Facebook Twitter Google+ Pinterest

Additional Info

Услуга:
Alma Lasers (Алма Лазер) - Апаратна услуга - SHR епилация - Лазерна епилация
(1 Vote)
facebook_page_plugin