Menu

Soft Aesthetics - Козметичен салон Варна

 

Медицински козметик Варна - АнастасияЗдравейте! Казвам се Анастасия и съм медицински козметик. Завърших 3 годишното си обучение в Медицинският университет „Проф. д-р Параскев Стоянов“ през 2017 г. с отличие. Паралелно, през това време, имах възможността да работя с много добри лекари - дерматолози, от които научих много цени съвети и знания. Не спирам да се развивам и да взимам участия в различни симпозиуми и семинари. Можете да ме намерете в квартала с имената на цветя във Варна - ул. Роза 36 или да се обадите по тел.: 0878 65 18 10

 

Козметичен салон Soft Aesthetics (Софт Естетикс) съчетава в себе си иновативни естетични процедури, осигуряващи на своите клиенти здраве,красота и релакс. Това се постига посредством използването на модерни висококачествени технологии от цял свят, които гарантират изключително ефективни постижения и желани от клиента резултати.


Единствено място във Варна, където можете да се потопите в блаженото и здравословното ухание от Алтайски билки в Фитопаробъчви (фито сауна) от Сибирски кедър.

Процедурите в тях предоставят широк спектър от възможности за постигане на различни резултати - от релакс, през процедури за отслабване до лечебни процедури с профилактичен и оздравяващ характер.


Също така, освен уникалните за България Фитопаробъчви (фито сауна), можете да се възползват и от високотехнологични процедури като:

 


Анастасия - мед. козметик

Специалист в областта на естетична козметология и лазерна епилация.


Завършва Медицинския колеж - гр.Варна с отличие

Участия в симпозиуми и семирани

 

    

Запази своя час:
 По телефона:+359 878 65 18 10 (Вайбер + телеграм), Фейсбук, инстаграм
 email: VechnaKrasota@gmail.com
 Софт Естетикс
 гр.Варна ул. Роза 36A
facebook_page_plugin