Фотоподмладяване (Super Skin Rejuvenation - SSR)

С всеки изминал ден популярността на естетичните процедури, които имат за цел да върнат времето назад продължава да расте. Пигментни петна, видими капиляри и други последици от слънчево състаряване на кожата са таргет на лазерните системи, които използват широкоспектърна светлина, за третиране на тези недостатъци. Освен това, бръчките вече могат да бъдат третирани с неаблативни методи, допринасяйки за по-младежки вид.

Комбинацията от енергията 550 нм до 650 нм успешно третира несъвършенства като розацея, повърхностни телеангиектазии, дисхромия, старчески петна и други признаци на фотостареене. Процедурите с AFT технологията на Alma Lasers са щадящи, ефективни и в същото време са комплексни, обединени в едно и не изискват време за възстановяване. В действителност, третирането на бръчки и други признаци на стареене може да се направи по време на обедната почивка и никой няма да забележи самите интервенции, а само постепенното подобряване на външния вид на кожата. AFT е следващото поколение на фотоподмладяване, като работи с по-рано неизползваната светлина с кратка дължина на вълната и я превръща в част от използваемия спектър, чрез специална филтрираща система. Това повишава емисиите и проникването за едни по-безопасни и по-ефективни процедури.

AFT също доставя равномерно разпределена енергия, което означава, че всеки импулс има единна енергийна плътност по цялата повърхност на апликатора. Тази енергия осигурява добри резултати и забележителна за безопасност. AFT осигурява идеални клинични подобрения, а благодарение на специална вградена система за охлаждане и по-малко дискомфорт за пациента без да уврежда кожата.

 • Намаляване на признаците на стареене с бързи, 20 минутни процедури
 • Не е необходимо време за възстановяване-идеални процедури за обедните почивки
 • Третирането води до натрупване на ефекта във времето.

 Видими резултати се получават веднага след първата процедура. За дълготрайни и значителни промени в кожата ние препоръчваме да се направят 4-6 процедури през интервал 3 седмици. За единични капиляри - дори и една процедура в повечето случаи е достатъчна (в зависимост от големината, давност, индивидуални особености на кожата)


Третиране на капиляри

На импулс – 10 лв. 

Фотоподмладяване (комплексна терапия срещу видими капиляри, слънчеви петна, неравномерен тен, фини бръчици и разширени пори),

Розацея,

Купероза  

 1. За една зона – 60 лв.
 2. За две зони – 80 лв.
 3. За три зони – 100 лв.
 4. За четири зони – 120 лв.
 5. За пет зони /цяло лице/ – 150 лв.
 6. Лице и шия - 200 лв
 7. Лице, шия и деколте - 250 лв
 8. Ръце - 200 лв

Като една зона е брадичка, или буза, или чело, или нос. /за лице/

 

 

Facebook Twitter Google+ Pinterest
facebook_page_plugin