Menu

Полезни съвети и статии

SHR епилация - правилата на 3-те Б

SHR епилация /Alma Lasers/ и правилата на трите "Б" 

SHR епилация – това е удобно, комфортно и надеждно средство за премахване на нежеланото окосмяване в различни зони. Ще забравете за дискомфорта, който е съпроводен при бръснене или болката от кола маска. Благодарение на иновативния метод, премахването на косъмчетата по тялото се провеждат максимално ефективно и абсолютно безболезнено.

Трайно обезкосмяване с Алма Лазер

Безболезнена SHR лазерна епилация от Alma Lasers (Израел) - ефикасна технология за трайно обезкосмяване!Лазерна епилация Варна

Повечето мечтаят за трайно обезкосмяване, което прави кожата по-мека и гладка.Предлагаме Ви лесно и бързо решение. Без болка и странични ефекти.

Нов, много по-бърз и ефективен начин за премахване на космите по тялото и лицето се прилага и в България. Става дума за третиране с лазер за епилация, но от ново поколение. За разлика от старите лазери за епилация новият, наречен SHR епилация, действа по-бързо, безболезнен е и резултатите се виждат веднага след първата процедура.

AFT – терапии

AFT – подмладяване и AFT – терапии

Различия от IPL (фото-) и лазер технологии

По какво се различава и си прилича тази модерната технология? Какви са й плюсовете и минусите? За какво се използва?

Мигли косъм по косъм мнение. Аргументи "за" и "против"

Удължаване на мигли мнение.

Мигли косъм по косъм мнение - аргументи "за" и "против". Какво ли не правят повечето жени за да изглеждат красиво по цяло време на денонощието. Удължават си косите, увеличават си устните, залепват си миглите, пернаментно си рисуват веждите и грим. Но понякога тази красота не изглежда толкова красиво и естествено.

Масаж на лице - пет мита

Козметичен масаж на лице, шия и деколте.

Най-разпространените митове за масажа на лице. Защо козметичния масаж е толкова важен за вашето лице? Това и много други отговори на дадения въпрос можете да видите в тази статия: 

Масаж на лице - митове

1. Масажа на лицето разтяга кожата

Това е един от най-разпространените митове. Първо, 

ТОП 5 СЪВЕТА ЗА БЕЗОПАСНО ОТСЛАБВАНЕ

ТОП 5 СЪВЕТА ЗА БЕЗОПАСНО ОТСЛАБВАНЕ

 

 Разглеждайки достъпните методи за отслабване –комплексните упражнения, диетите, апаратните методи, операциите, добавките и  таблетките, желаещите да се сбогуват с излишните килограми, често  бързат да се запознаят с отзивите на хора, които са ги опитвали. Те искат да знаят дали диетата работи бързо, какъв чай е по-добре да пият, какви хапчета да употребяват и т.н. Но за съжаление, повечето не се интересуват от безопасността на отделните методи или тяхната комбинация. 

 

Шоколад в козметичната практика

Трудно е да се намери човек, който не обича шоколад и на който този десерт не повдига настроение. Не е чудно, защото какаови зърна съдържат аминокиселина, която стимулира производството на ендорфин и серотонин, наречени "хормони на щастието". Дори миризмата на шоколада или мисълта за него е ефективно оръжие срещу стреса, плюс това е източник на жизненост и енергия! Въпреки това, малко хора знаят, че шоколадът може да ни спаси не само от депресия, но също така и от възрастта.

facebook_page_plugin