Полезни съвети и статии

Удължаване на мигли – „за“ и „против“

Удължаване на мигли – „за“ и „против“

 Какво ли не правят повечето жени за да изглеждат красиво по цяло време на денонощието. Удължават си косите, увеличават си устните, залепват си миглите, пернаментно си рисуват веждите и грим. Но понякога тази красота не изглежда толкова красиво и естествено.

AFT – терапии

AFT – подмладяване и AFT – терапии

Различия от IPL и лазер технологии

Първо – накрайника използва уникална система на флуоресцентни филтри, които преобразуват неизползваните къси вълни и ултравиолетови лъчи във видимата част на спектъра 570-950 нм.

Пет мита за масаж

Пет мита за масажа на лицето

1. Масажът разтяга кожата

Това е един от най-разпространените митове. Първо, 

Шоколад в козметичната практика

Трудно е да се намери човек, който не обича шоколад и на който този десерт не повдига настроение. Не е чудно, защото какаови зърна съдържат аминокиселина, която стимулира производството на ендорфин и серотонин, наречени "хормони на щастието". Дори миризмата на шоколада или мисълта за него е ефективно оръжие срещу стреса, плюс това е източник на жизненост и енергия! Въпреки това, малко хора знаят, че шоколадът може да ни спаси не само от депресия, но също така и от възрастта.

ТОП 5 СЪВЕТА ЗА БЕЗОПАСНО ОТСЛАБВАНЕ

ТОП 5 СЪВЕТА ЗА БЕЗОПАСНО ОТСЛАБВАНЕ

 

 Разглеждайки достъпните методи за отслабване –комплексните упражнения, диетите, апаратните методи, операциите, добавките и  таблетките, желаещите да се сбогуват с излишните килограми, често  бързат да се запознаят с отзивите на хора, които са ги опитвали. Те искат да знаят дали диетата работи бързо, какъв чай е по-добре да пият, какви хапчета да употребяват и т.н. Но за съжаление, повечето не се интересуват от безопасността на отделните методи или тяхната комбинация. 

 

Химичен пилинг

Химическият пилинг не губи своята позиция като една от важните и ефективните процедури в козметичната практика, въпреки широкото разпространение на лазерните технологии и други апаратни методи за подмладяване на лицето.  В повече страни, химическият пилинг твърдо държи трето място по популярност сред минимално инвазивни процедури, веднага след ботокс и филъри.

facebook_page_plugin